Fujin 24mm Mech Mod - CK|S & Aria Built

De Fujin 24mm Mech Mod is een samenwerking tussen Aria Built en CK|S. Deze prachtige tube mech mod is gemaakt voor 24mm RDAs en heeft een soepele bottom-button. De Mod is gemaakt uit messing met een zwarte coating en gold-plated contacten.

  • Op werkdagen voor 17u besteld, de volgende werkdag al in jouw winkel! Op werkdagen voor 17u besteld, de volgende werkdag al in jouw winkel!
  • Vragen over dit product? Aarzel niet om ons te contacteren via support@sizzle-distribution of +32 (0) 11 36 08 36. Vragen over dit product? Aarzel niet om ons te contacteren via support@sizzle-distribution of +32 (0) 11 36 08 36.

De CK|S en Aria Built Fujin Mech mod is een prachtige en gekende mech tube en kreeg een design volledig aangepast naar 24mm. Deze mech tube is een glanzende stainless steel tube voor een enkele 18650 batterij met een prachtige matzwarte PVD (Physical Vapor Depositon) finish in het ontwerp van de Japanse God van de wind - Fujin. De fire button is ook vervaardigd in 24K vergulden finish met een groot zilver gecoat messing contactpunt, een aanpasbare delrin contact insulator, vent holes aan de zijkant, een design van Fujin op de vuurknop en heeft magneten gecoat in epoxy voor optimale connectie. Deze versie wordt geleverd zonder top cap. De Fujin mech mod is dus een high-performance, functioneel en prachtig stuk dat aan geen enkele verzameling mag ontbreken.

Mechanische mods, zeker hybrid versies, zijn bedoeld voor ervaren gebruikers (directe battery-to-atomizer connectie). Een duidelijke kennis van de wet van ohm, batterijveiligheid, contact pin lengte benodigdheden, build-toleranties en verantwoordelijkheid bij gebruik zijn onmisbaar. Sizzle - Vape Distribution en CK|S zijn niet verantwoordelijk voor het verkeerd gebruik van dit product of de gebruikte batterijen.

Kenmerken:
- 24mm, 18650 stainless steel tube met een matzwarte finish over een glanzende finish
- 24K vergulden hybrid-style top cap met delrin insulator
- 24K vergulden vuurknop met vent holes aan de zijkant
- Groot, verzilverd messing contactpunt
- Delrin contact insulator, aanpasbaar voor battery rattle
- Magneten met een epoxy coating voor optimale connectie
- 24K vergulden vuurknop met het Fujin design
- Limited edition met serienummer

Datasheet

Adviesprijs (incl. BTW)
€169,95