Lijst van producten op merk Cafe Racer

We gebruiken alleen de beste USP / food grade ingrediënten en de beste farmaceutische kwaliteit nicotine die beschikbaar is. Onze mengsels zijn streng getest en zijn diacetylvrij.


Onze handgemaakte e-vloeistof wordt gemaakt in een GMP- en ISO-gecertificeerd laboratorium in Zuid-Californië. Elke partij e-liquid die we produceren is gecodeerd voor een strikte kwaliteitscontrole.

De introductie van onze oprichter tot vaping begon helemaal in 2007 (een eeuwigheid in vapejaren) toen hij een high profile marketing baan bij Red Bull North America verliet om zich aan te sluiten bij een slordige start-up vaporizer bedrijf genaamd Ploom (die de enorm succesvolle Pax Vaporizer in 2012 en later de JUUL by Pax in 2014 ging uitbrengen). Aangedreven door de visie dat vaping hem en miljoenen andere rokers zou kunnen helpen de vuile gewoonte van het roken te dumpen, was het de vonk van de passie die uiteindelijk leidde hem om zich te concentreren op het creëren van zijn eigen lijn premium kwaliteit, handgemaakte e-vloeistof die we zijn trots om nu te delen met de wereld.

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)