Lijst van producten op merk Fruit Monster

Wanneer je je een e-vloeistof fabriek voor ogen hebt, is het gemakkelijk om te verdwalen in het alledaagse. Laboratoria zijn saaie, saaie, repetitieve magazijnruimtes vol wit en grijs. Ze missen karakter en context. Hier heeft Monster Vape Labs het wiel gebroken.

Wat ons opviel is dat andere "laboratoria" geen passie hadden. De meeste e-liquid productiefaciliteiten zijn uitsluitend gemaakt met het oog op winstoogmerk. De eigenaren bezitten geen van de merken die daar worden geproduceerd, maar zijn gewoonweg white-labeling of co-packing voor talloze andere merken. Dit betekent dat de meeste van uw favoriete e-liquid merken worden gemaakt op een plaats waar ze geen controle hebben over de processen die zijn ingesteld (durven we zelfs de netheid te zeggen). Een labverkoper neemt de merkeigenaar mee op een rondleiding, vertelt hem of haar de labs processen & prijzen en er wordt een contract getekend. Wat er dan achter gesloten deuren gebeurt is een mysterie....en de merken veranderen dan in niets anders dan reclame- en verkoopkantoren. Ze hebben geen relatie met het product. Niet dat alle co-packers slecht zijn....maar als je zelf iets kunt doen, zeggen we "waarom niet?".

Trots en Visie zijn de drijvende factoren in de ontwikkeling van Monster Vape Labs. Wij zijn toegewijde en creatieve e-liquide merkeigenaren en gepassioneerde consumenten van ons eigen product. We wisten hoe een e-liquid productiefaciliteit eruit zou moeten zien. We wisten ook hoe de realiteit van sommige van de "faciliteiten" die er zijn, er in werkelijkheid uitziet. In plaats van genoegen te nemen met "goed genoeg", hebben we geprobeerd om de meest slechte, schoonste, technologisch geavanceerde e-vloeistofproductiefaciliteit ter wereld te maken.... en dat is gelukt.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw